Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » News » Περιοδικό Step

Περιοδικό Step

  Το περιοδικό Step είναι ένα τοπικό περιοδικό ποικίλης ύλης που κυκλοφορεί στην Ήπειρο ως free press περιοδικό.

  Αρχικά ξεκίνησε στους νομούς Θεσπρωτίας και Πρέβεζας, τον Μάιο 2015 όπου για ένα χρόνο κυκλοφορούσε ανά μήνα με αντίτιμο και υπήρχε και στα περίπτερα των δύο νομών.

  Από τον Μάιο του 2016, ένα χρόνο μετά από την πρώτη κυκλοφορία του το περιοδικό πέρασε σε ένα άλλο στάδιο.  Αύξησε  τις σελίδες του,  έχει δίμηνη κυκλοφορία και διανέμεται  ΔΩΡΕΑΝ!

  (Διανέμεται σε καφετέριες, καφενεία, ψησταριές, κομμωτήρια, ιατρεία, εμπορικά καταστήματα, σε σημεία προέλευσης μεγάλου αριθμού ανθρώπων)

  Από το Μάρτιο 2017 διανέμεται στην Άρτα και από τις αρχές του 2018 κυκλοφορεί και στην πόλη των Ιωαννίνων.  

   Έτσι πλέον το περιοδικό κυκλοφορεί σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ!!!

  Η αναγνωσιμότητα του είναι πολύ μεγάλη καθώς η ύλη του είναι ποιοτική και με ενδιαφέροντα θέματα. Οι αναγνώστες μας είναι από όλες τις ηλικίες καθώς η θεματολογία «αγγίζει» ένα μεγάλο εύρος του πληθυσμού.

  Η ύλη του βασίζεται σε ένα δίπτυχο: τοπικότητα και ποικιλία. Σε ότι αφορά την τοπικότητα αναδεικνύει τα θετικά του τόπου, τις ομορφιές, χωριά, συλλόγους, ομάδες, πολιτισμό, ιστορία, πολιτιστική κληρονομιά, ανθρώπους που ξεχωρίζουν και σημαντικά γεγονότα.

  Στις υπόλοιπες σελίδες υπάρχουν μόνιμες στήλες όπως: Αγροτικές υποθέσεις, στήλη κτηνιάτρου, Βότανα & υγεία, Μύθοι και αλήθειες, Συνταγές, Ταξίδια,  Τα νέα της τεχνολογίας και των Social media, Γυναικεία θέματα και η  Ώρα της χαλάρωσης με ανέκδοτα, σταυρόλεξα, γρίφους, Sudoku κ.α.

  Ετικέτες: